Hieman lisää minusta:

Minä olen Essi-Maria Heikura ja olen 24-vuotias. Olen valmistunut vuonna 2022 merkonomiksi ammattiopisto Livestä.  Olen toiminut Osuuskunta Live Flowssa opintojeni ohella kokemusasiantuntijana, sekä tekemällä tutkimusta vammaisten asumispalvelujen toimivuudesta osana merkonomin opintojani.

Olen reipas, menevä ja aktiivinen nuori nainen. Olen iloinen siitä, että saan olla oma itseni ja toteuttaa unelmiani. Saan olla ajamassa meidän vammaisten oikeuksia ja erityisesti niiden ihmisten oikeuksia ja kuulluksi tulemista, jotka eivät pysty puhumaan tai kertomaan miltä heistä tuntuu. Rakastan tehdä töitä vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumiseksi.

Miten minusta tuli vaikuttaja:

Vaikuttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Vuonna 2018 tapahtui ihme. Syttyi valo tunnelin päähän, joka johti suoraan minun sydämeeni. Valo antoi minulle merkin siitä, mitä oikeasti haluan tehdä elämälläni. Totesin hiljaa mielessäni, että nyt minä haluan olla se, joka toimii vammaisten ihmisten äänitorvena.

On olemassa paljon vammaisia, jotka eivät pysty kertomaan miltä heistä tuntuu ilman toisen ihmisen apua.  Minä haluan tehdä yhteiskunnasta paljon ihmisystävällisemmän ja olla tukemassa vammaisten ihmisten asemaa. Haluan auttaa heitä siinä, että he tulevat kuulluksi omana itsenään ja saavat olla juuri sellaisia kuin he ovat.

Me olemme kaikki samanarvoisia ja jokaista tulisi kunnioittaa omana itsenään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *