Hieman lisää minusta:

Minä olen Essi-Maria Heikura ja olen 21-vuotias. Olen tällä hetkellä toisen vuoden merkonomiopiskelija ammattiopisto Livessä. Olen reipas, menevä ja aktiivinen. Olen iloinen siitä, että saan olla oma itseni ja toteuttaa unelmiani. Saan olla ajamassa meidän vammaisten oikeuksia ja erityisesti niiden ihmisten oikeuksia ja kuulluksi tulemista, jotka eivät pysty puhumaan tai kertomaan miltä heistä tuntuu. Rakastan tehdä töitä vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumisen tueksi.

Miten minusta tuli vaikuttaja:

Vaikuttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Vuonna 2018 tapahtui ihme. Syttyi valo tunnelin päähän, joka johti suoraan minun sydämeeni. Valo antoi minulle merkin siitä, mitä oikeasti haluan tehdä elämälläni. Totesin hiljaa mielessäni, että nyt minä haluan olla se, joka toimii vammaisten ihmisten äänitorvena. On olemassa paljon vammaisia, jotka eivät pysty kertomaan miltä heistä tuntuu ilman toisen ihmisen apua.  Minä haluan tehdä yhteiskunnasta paljon ihmisystävällisemmän ja olla tukemassa vammaisten ihmisten asemaa. Haluan auttaa heitä siinä, että he tulevat kuulluksi omana itsenään ja saavat olla juuri sellaisia kuin he ovat. Me olemme kaikki samanarvoisia ja jokaista tulisi kunnioittaa omana itsenään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *